AUTOSJEDALICA CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE

Izbor prave autosjedalice za bebe vrlo je važna jer se radi o sigurnosnom proizvodu koji mora osigurati najveću moguću zaštitu za vaše dijete. Autosjedalica Cybex Sirona SX2 i-size jedne su od najboljih autosjedalica na tržištu. Ova autosjedalica ima brojne prednosti i pruža sve što trebate za sigurnost i udobnost vašeg djeteta.

Dizajn i sigurnost

Cybex Sirona SX2 i-size je autosjedalica koja je dizajnirana tako da pruža vrhunsku sigurnost vašem djetetu. Sjedalo je opremljeno sustavom L.S.P. (Linearni bočni udar), koji u slučaju bočnog sudara pruža najveću moguću zaštitu za vaše dijete. Također, autosjedalica ima i sigurnosni pojas s pet točaka vezanja koji se može podesiti po visini, što osigurava pravilno i sigurno vezanje vašeg djeteta.

Udobnost

Udobnost je još jedna velika prednost autosjedalice Cybex Sirona SX2 i-size. Sjedalo ima mogućnost podešavanja nagiba, što omogućuje da se sjedalo prilagodi različitim položajima. Osim toga, sjedalo je opremljeno mekanom presvlakom koja osigurava udobnost za vaše dijete čak i tijekom duljih vožnji.

Velika težina

Cybex Sirona SX2 i-size je autosjedalica koja može nositi djecu težine do 18 kg. To znači da će vaša beba moći koristiti ovu autosjedalicu dugi niz godina, što je velika ušteda u vremenu i novcu. Osim toga, autosjedalica ima i mogućnost produžetka naslona za glavu, tako da će sjedalo uvijek biti prilagođeno rastu vašeg djeteta.

Autosjedalice Cybex Sirona SX2 i-size su jedne od najboljih autosjedalica na tržištu. Ova autosjedalica pruža vrhunsku sigurnost i udobnost vašem djetetu te je pogodna za korištenje dugi niz godina. Ako tražite kvalitetnu i sigurnu autosjedalicu za svoje dijete, Cybex Sirona SX2 i-size je odličan izbor.

Pretražite izvrsne autosjedalice na našem web shopu ili pročitajte korisne savjete na web stranici o autosjedalicama.

Objavljeno dana