Belisima jastuk za nošenje bebe s kokos umetkom

Elegantan jastuk za nošenje bebe s posebnim kokosovim umetkom obasjan zvijezdama!

Ovaj praktični jastuk za nošenje bebe osmišljen je s pažnjom, pružajući roditeljima neophodnu podršku u njezi svojih novorođenčadi. Osim što će olakšati držanje bebe, pružit će malenom čudu osjećaj sigurnosti, topline i udobnosti.

Višenamjenski je, jer ga možete koristiti kao jastuk za nošenje, posteljinu u krevetu ili čak prilikom šetnji u kolicima. Lako se pričvršćuje pomoću praktičnog čičak sustava.

Najposebnija karakteristika ovog jastuka je njegov kokosov umetak. Ovaj prirodan materijal omogućava ne samo sigurno nošenje novorođenčeta već i poseban osjećaj udobnosti. Posebno je koristan u prvim tjednima nakon rođenja, kada je potrebna dodatna potpora. No, ne brinite, umetak se može lako ukloniti kako vaša beba raste, pružajući joj više prostora, a vama omogućujući dugotrajno korištenje jastuka. Naravno, prije pranja, umetak je potrebno ukloniti.

Ovaj jastuk je izrađen od visokokvalitetnog materijala, 100% pamuka, za mekani dodir s bebom, dok je punjen 100% poliesterom kako bi zadržao oblik i potporu. Dimenzija mu je 75×75 cm, čineći ga idealnim partnerom u brizi o vašoj malenoj zvijezdi. Uz ovaj jastuk, vaša beba će se osjećati kao prava princeza ili princ.

Objavljeno dana