Boja krsne oprema za djevojčice

Na početku trebamo razjasniti jedno možda banalno pitanje koje se često postavlja prije odlaska na krštenje. Koju boju odjeće djevojčice nose na krštenje? Bebe u visokom postotku za krštenje nose bijelu boju zato što bijela boja simbolizira čistoću. Dakako, pojedinci se odlučuju za sivu ili boju slonove kosti ali su ipak u manjini. Mi svakako podržavamo upravo bijelu boju.

U kršćanskoj tradiciji krštenje znači ulazak bebe u zajednicu vjernika, tako da prihvat male bebe u vjeru mora biti svečano obilježen. Roditelji su se uvijek trudili zadržati određenu tradiciju pri organiziranju posebnog dana svog mališana. Općenito, krstitke će se napraviti dok je dijete još uvijek malo, obično kroz dva do tri mjeseca od dana rođenja i preporučit će se haljina za krštenje.

Iako ovo nije obvezan izbor za roditelje, omogućuje obiteljima da održe tradiciju koju su stekli od svojih roditelja i roditelja njihovih roditelja.

Mladi bračni parovi koji su možda novi u vjeri ili ceremonijama krštenja, ovo može biti upečatljiv način da sebe i svoje najmilije uvedu u vjersku kulturu. Vjera kojoj pridružujete dijete svakako je poseban događaj.

Haljine za krštenje djevojčica biti će nježne, s čipkastim uzorkom. Haljina ne mora nužno biti bijela, međutim, bijela ili krem boja preferirani je standard.

Bijela boja predstavlja čistoću, stoga se obično koristi za sve dijelove krsne opreme.

Moderna odjeća za krštenje djevojčice koja koristi varijacije ove boje zajamčeno će izgledati divno.

Možete se odlučiti udaljiti se od ove tradicionalne boje, ali željet ćete ostati u tonu sa svijetlim, neutralnim i tradicionalnim bojama.

Pronađite opremu za krštenje u internet trgovini Pčelica.

Objavljeno dana