Dvije jednostavne čarobne riječi

Postoje 2 čarobne riječi koje će vam promijeniti život do neprepoznatljivosti. I to nije “hvala” i “molim”, kako su nas učili u djetinjstvu. Radi se o riječima dovoljno i dostojno.

Pa krenimo s dovoljno. Zašto patimo u životu? Stalno nam nešto nedostaje. Nema dovoljno novca, nema dovoljno ljubavi, nema dovoljno pažnje, nema dovoljno samopouzdanja itd. Ali što ako umjesto da razmišljate o nedostatku, počnete razmišljati o bogatstvu? Napokon, svemir, Bog, život, kako najviše volite, daje nam ono o čemu najviše razmišljamo tijekom dana. Pokušajte sami sebi reći: “Imam dovoljno ljubavi!”. Kako se osjećate kad ovo kažete? Sigurno osjećaj radosti počinje rasti i sad već sretno govorite imam dovoljno novca. Imam dovoljno zdravlja.

Imam dovoljno ljubavi.
Imam dovoljno sreće.
Imam dovoljno radosti.
Imam dovoljno slobodnog prostora na cesti!
Imam dovoljno ljepote za samopouzdanje.
Imam dovoljno kreativne energije.
Imam dovoljno samokontrole i povjerenja u sebe.

Igrajte se s ovim riječima kako god želite. Budite djeca i osjećajte se kao da zapravo imate obilje svega. Čim se zbog nečega rastužite, odmah se sjetite ove riječi i primijenite je prema situaciji. Smislite prekrasnu potvrdu s ovom riječi i ponovite je ili objesite na istaknuto mjesto. Nedostatak nije za vas. Imate svega u izobilju.

Dakle, uzmimo drugu riječ. Ako nešto nemamo, onda nam to ne treba ili se smatramo nedostojnima toga. Dakle, prema istoj shemi gore, ponavljamo si – Zaslužujem ljubav.

Zaslužujem novac.
Vrijedan sam zadovoljstva, nježnosti.
Zaslužujem imati auto.
Zaslužujem sve najbolje u životu.
Ponavljajte dok ne povjerujete, a tada će početi čuda!

Objavljeno dana