Naš izbor autosjedalice 0-13 kg

Tražite novu autosjedalicu za vaše novorođenče? Za vas odabrali smo dva idealna modela autosjedalica u grupi od 0-13 kilograma.

AUTOSJEDALICE 0-13 KG

AUTOSJEDALICA MAXI COSI MARBLE

Potpuno nova autosjedalica Maxi-Cosi Marble najbolja je udobnost za Vašu bebu. Dan vam je puno bolji nakon mirno prespavane noći. Tome uvelike doprinosi udoban krevet. Vaša novorođena beba zaslužuje isto i više. Potpuno nova autosjedalica Maxi-Cosi Marble najbolja je udobnost za Vašu bebu. Stavljanjem autosjedalice Marble u položaj za spavanje od 157° u autu ili izvan njega, Vašoj bebi osiguravate maksimalnu udobnost cijelim putem.

Uz ISOFIX bazu, Maxi Cosi Marble podiže udobnost na potpuno novu razinu jer je svaka pojedinost savršeno usklađena kako bi pružila vrhunsku udobnost (kao na primjer dodatno podstavljeni mekani uložak, kvalitetne udobne tkanine ili super veliki krović s prozorčićem. Za samo tren oka lako ćete Marble iz dječje autosjedalice prebaciti u modernu, udobnu i zdravu košaru na gotovo svim kolicima.

NUNA ARRA NEXT I-SIZE

Predstavljamo vam vrhunsko jaje Nuna Arra Next koje donosi potpunu sigurnost i udobnost za vrijeme prvih putovanja. U prvim mjesecima s dojenčadi vrlo je važno osigurati im ugodan prostor za spavanje, čak i na putu. Put kući iz rodilišta, prve vožnje automobilom, kratke šetnje u kolicima, jaje Nuna Arra Next u baš svim će vas trenucima osvojiti i pomoći vam da prva putovanja sa svojim malim blagom provedete mirnije i ugodnije. Marka Nuna osvaja novim jajetom Nuna Arra Next s više mogućnosti nagiba. Jaje je izrađeno od prvorazrednih materijala, a mališanima istovremeno jamči sigurnost, prozračnost i potpunu udobnost. Usprkos svojim iznimnim svojstvima, jaje Nuna Arra Next ne premašuje 3,9 kg težine.

Postavljanje u vozilo ili na kolica? Uz jaje Nuna Arra Next vaša će putovanja s dojenčetom biti laka i jednostavna. Nuna Arra Next osvaja jednostavnim i brzim prilagođavanjem nagiba i prilagođavanjem naslona za glavu jednom rukom. Naslon za glavu prilagođava se istovremeno s prilagođavanjem tritočkovnog sigurnosnog pojasa bez stezanja. Jaje Nuna Arra dobitnik je prestižne nagrade Red Dot Award za 2020.

 

Objavljeno dana