ORIGINALAN STIL JE UVIJEK U TRENDU

Moda je nešto što se mijenja iz časa u čas ali vaš stil i držanje tijela dok nosite neki odjevni predmet je ono što vas može uvijek održavati u trendu. Ukoliko znate da kombinirate detalje na vama osobit način i isto nosite sa ponosom sigurno ćete uvijek izgledati atraktivno. Postoje različiti stilovi odijevanja koji nikako ne zastarijevaju bez obzira koliko se ubrzano mijenjala moda.

Klasična ženstvenost modne dive Jackie Kennedy Onssis je vječni trend. Svaka djevojka bi trebala imati u ormaru klasičnu crnu haljinicu ili vješticu. Različite haljine i kaputi u obliku slova A, suknje ispod koljena, mali sakoičići i elegantni modni detalji su dio klasike jednog uvijek atraktivnog stila odijevanja.

Legendarna Sandy iz mjuzikla Briljantin ili Madona donose neku novu struju, nesutrašivi rokenrol stil 80 –ih. Kožne jakne, hlače, suknje, haljine, crveni ruž, uske traperice i topići su odlika fatalne žene za svako modno doba. Jake, smjele kombinacije boje šminke sa izazovnim čipkanim detaljima i velikim nakitom neizostavan su modni detalj buntovnog karaktera žene za sva vremena.

Sportski stil žene koja se usuđuje da nosi mušku odjeću uvela je Coco Chanel. Ovaj muškobanjasti stil odijevanja, prilagođen ženskom tijelu donosi neke nove modne trendove. Yoko Ono i Cher uvode šik, boho stil sa opuštenim udobnim modnim detaljima i dugom raščupanom kosom. Sa malo crne šminke oko očiju u opuštenoj cvjetnoj odjeći određeni tip žena će se najbolje osjećati.

Originalnost i osvježavajuće novine uvijek će biti interesantnije od bilo kojeg modnog krika. Biti jedinstven i primjetan je ono što ženu čini nezamjenljivom i atraktivnom. Nositi odjeću sa određenim ponosom, samopouzdanjem i onom posebnom ženstvenom draži uvijek su u modi.

Objavljeno dana