Stavite neku dodatnu vezu za samopoboljšanje na svoju stranicu

Kao webmaster, zauvijek tražite načine da zaradite više novca od svoje web stranice. Jedan od boljih načina za to je dodavanje ili povezivanje nekih koncepata samopoboljšanja u sadržaj.

Mnogi webmasteri su otkrili da postoji nekoliko ključnih programa koje mogu dodati na svoje stranice za koje mogu iskreno očekivati ​​da će zaraditi nekoliko dodatnih dolara, nekoliko stotina dodatnih dolara, au nekim slučajevima i nekoliko tisuća dodatnih dolara svaki mjesec.

Trik u povezivanju prihoda od programa trećih strana je u pažljivom odabiru programa koji su relevantni za posjetitelje vaše web stranice, dok istovremeno osiguravate da se program koji promovirate ne natječe izravno s vašom vlastitom ponudom.

Ako svojim posjetiteljima dajete nešto što će im biti korisno, iznad vaše uobičajene ponude, to se smatra predmetom “dodatne vrijednosti”. Ne samo da će vašim klijentima dati nešto što cijene, već će im pomoći da vam se kao vlasniku tvrtke približe. Na taj način pojavit će se veza između vas i kupaca koja će utrti put za poboljšanje.

To je korisno za ubrzavanje razine povjerenja koju vaši klijenti imaju prema vama i vašem poslovanju, a koja vam može služiti samo dugoročno. Dodavanjem ovog temelja povjerenja, vaši posjetitelji će se vratiti na vašu stranicu i ponovno kupovati od vas jer znaju da vam mogu vjerovati da ćete se dobro odnositi prema njima.

Na webu je faktor povjerenja, više nego u običnom, najvažnija prepreka koju vlasnik male tvrtke mora prevladati sa svojim potencijalnim kupcima. Na webu ima toliko prijevara i podvala, da se poštena duša posebno cijeni.

Važno je odabrati svoju ponudu “dodatne vrijednosti” na temelju interesa posjetitelja vaše web stranice. Što je vaša ponuda bliža potrebama vašeg ciljanog tržišta, to ćete biti uspješniji u prodaji svojih proizvoda s dodanom vrijednošću.

Ako se vaša web stranica bavi samopoboljšanjem, samopoštovanjem, izlaskom, vezama, ljubavlju ili brakom, onda biste mogli učiniti vrlo dobro za sebe promovirajući e-knjigu “Kako prepoznati svoju srodnu dušu”.

Ljubavne veze propadaju alarmantnom brzinom. Kako bismo pomogli što većem broju ljudi da pronađu sreću i samopoboljšanje. Godine istraživanja ljubavnih odnosa ne bi bile dovoljne da se te stvari razumiju.

Zašto neki ne uspijevaju, a zašto neki uspijevaju?

Bez obzira na specifičnosti situacije u kojoj se čitatelj može nalaziti, “Kako identificirati svoju srodnu dušu” može pomoći ljudima u njihovoj potrazi za uspjehom u ljubavnim odnosima.

Proizvodi i usluge, koji su relevantni za ljude koji već posjećuju vašu web stranicu i koji se ne sukobljavaju niti se natječu s vašim trenutnim ponudama, idealno su prikladni za pružanje ponude s dodanom vrijednosti vašim posjetiteljima.

Ove dodatne ponude pomoći će vam da izgradite razinu povjerenja koju vaši posjetitelji imaju prema vama. Da ne spominjemo da će vam također pomoći dodati nove slojeve profitabilnosti vašoj web stranici.

Na kraju, uvijek biste trebali nastojati pripremiti svoj ezine ili web stranicu za isporuku više dolara. Ciljajte na one ljude koji žele imati više od samo materijalnih stvari u životu. Dodajte veze za samopoboljšanje onome što već imate.

Ove dodatne veze i informacije bile bi vaša savršena vozila koja će vas odvesti kamo želite.

Objavljeno dana